logo the gamemaster

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 Koe zoekt Boer

Koe zoekt Boer is een humoristisch kaartspel waarin je zoveel mogelijk blije koeien op jouw boerderij moet krijgen.

Waar kun je Koe zoekt Boer vinden?

Karakteristieken:
Spelkenmerken/verkrijgbaarheid:
- humoristisch kaartspel
- 2-5 spelers
- spelduur: 15-20 minuten
- vanaf 8 jaar
- adviesprijs 7 euro
- eenvoudig te leren
- Strategisch *
- Tactisch * * *
- Geluk * * *

Humoristisch Koeienspel
Bertha, Gretha, Jacoba, Johanna en Klara zijn naarstig op zoek naar de ideale boer. In het humoristische kaartspel Koe zoekt Boer helpen de spelers deze wanhopige koeien in hun zoektocht naar de Superboer. De stemming in de koeienstal stijgt snel, bij het zien van de stoere stier. Ook een volle ruif draagt bij aan een beter humeur. De spelers proberen ondanks het wisselvallige weer zoveel mogelijk koeien op hun boerderij blij te maken.
Vat jij de koe bij de horens?

Recensie: een spel dat je keer op keer uit de kast pakt!
Er zijn heel veel fans van dit leuke pestspelletje met koeien. Met 50.000 verkochte exemplaren zijn de koeienspelletjes zeer populair bij jong en oud. Het Kaartspel Koe zoekt Boer is een echt familiespel dus.
Spelrecensie Nice Tips 4 Kids: "Koe zoekt Boer is een superleuk spel voor jong en oud. Hier in huis blijkt dat (met een beetje hulp) ook kinderen van 7 jaar dit spel al gauw zullen kunnen spelen. Het is een spel wat je keer op keer uit de kast pakt, om te spelen."

Bekijk de hele recensie hier. Of bekijk eens Gooische Koeien en Klussen met Koeien uit de koeienserie.


Nog meer koeienplezier!
Na het grote succes van Koe zoekt Boer zijn nu ook de kaartspellen Gooische Koeien en Klussen met Koeien verkrijgbaar! In deze "stand alone" spellen zit een speciale bonuskaart, die je bij Koe zoekt Boer kunt gebruiken.
Ook kun je met de drie kaartspellen een nieuw spel spelen: lees hier de spelregels van Knuffelen met Koeien. Gooische Koeien is geschikt voor 2-5 "golddiggers" die op jacht gaan naar leuke bling bling spulletjes en in Klussen met Koeien zullen de stieren flink aan de slag moeten om de boerderij te verbouwen! Ook de twee leuke vervolgen op Koe zoekt Boer zijn te vinden bij de volgende verkooppunten.Credits
Spelauteur: Hans van Tol
Illustrator: Wesly Gibs
Grafisch ontwerp: Yvon-Cheryl Scholten & Florine de With

Voor bedrijven
Het kaartspel Koe zoekt Boer is voor de consument in veel boerderijwinkels en spellenspeciaalzaken te koop. Ook wordt het spel als relatiegeschenk gebruikt of in het kerstpakket. Heeft u interesse om Koe zoekt Boer of de andere koeientitels in uw winkel te verkopen, stuurt u ons dan een mail of bel ons op 0180-756193.

Spellen voor kinderen - familiespellen - expertspellen - contact