logo the gamemaster

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 


Koe zoekt Boer cover XL 2D


Koe zoekt Boer (meer dan 50.000 keer verkocht!)

Koe zoekt Boer is een humoristisch kaartspel waarin je als een echte boer zoveel mogelijk blije koeien op jouw boerderij moet zien te krijgen. Het spel is een beetje te vergelijken met pesten, maar dan met koeien. Met unieke dubbelzijdige speelkaarten.

Nu denk je misschien dat het eenvoudig is, maar als het hard gaat regenen, dan ben je de klos en moet je je koeien zo snel mogelijk de schuur in jagen. Is het hooi op, dan kunnen ze zo maar eens naar de buurman huppelen...


Karakteristieken:
Spelkenmerken/verkrijgbaarheid:
- humoristisch kaartspel
- 2-5 spelers
- spelduur: 15-20 minuten
- vanaf 8 jaar
- adviesprijs 9,95
- eenvoudig te leren
- Strategisch *
- Tactisch * * *
- Geluk * * *

Humoristisch Koeienspel
Bertha, Gretha, Jacoba, Johanna en Klara zijn naarstig op zoek naar de ideale boer. In het humoristische kaartspel Koe zoekt Boer helpen de spelers deze wanhopige koeien in hun zoektocht naar de Superboer. De stemming in de koeienstal stijgt snel, bij het zien van die ene stoere stier. Maar je kunt ook zo maar eens hele vrolijke koeien kwijtraken omdat iemand de kaart "koetje ruilen" speelt. Blijf dan niet zitten met een stel jankende koeien, want aan het einde van het spel word je dan verketterd! Vat jij de koe bij de horens?

Het kaartspel Koe zoekt Boer kun je kopen bij
- The Game-Inn (fysieke winkel)
- Spellenrijk (webshop)
Overigens kun je in deze winkels al(!) onze spellen vinden.

Voor een overzicht van alle winkels waar je onze spellen kunt kopen, ga je naar verkooppunten

Recensie: een spel dat je keer op keer uit de kast pakt!
Er zijn heel veel fans van dit leuke pestspelletje met koeien. Met meer dan 60.000 verkochte exemplaren zijn de koeienspelletjes zeer populair bij jong en oud. Het Kaartspel Koe zoekt Boer is een echt familiespel dus. Spelrecensie Nice Tips 4 Kids: "Koe zoekt Boer is een superleuk spel voor jong en oud. Hier in huis blijkt dat (met een beetje hulp) ook kinderen van 7 jaar dit spel al gauw zullen kunnen spelen. Het is een spel wat je keer op keer uit de kast pakt..."

Bekijk de hele recensie hier. Of bekijk eens de standalone kaartspellen Gooische Koeien en Klussen met Koeien uit de beroemde koeienserie.Stieren blijven niet achter...
Na het grote succes van de koeienserie, is er ook een serie stierenspellen uitgekomen. Zo is Stier zoekt Bier al jaren zeer populair. Niet alleen als kado voor bierdrinkers, maar zeker ook voor de ruime tactische mogelijkheden van dit kaartspel. De stierenkaartspellen zijn gemiddeld een tikkeltje tactischer dan de koeienserie. Wel elke keer weer met een ander uniek thema. Terwijl je in Stier zoekt Bier een kroegbaas bent, speel je in Stieren Versieren een soort Robert ten Brink en probeer je lovematches te maken. Lukt dit, dan staat de loveshack al klaar om in gebruik te worden genomen.

Onderweg is de nieuwste creatie van The Game Master: Ballen met Stieren. Hiermee kunnen voetbalcoaches elkaar uitdagen. Let op! In Stieren Versieren zitten ook bonuskaarten voor zowel Stier zoekt Bier (de allesdrinker) als voor Ballen met Stieren. De verwachting is dat Ballen met Stieren op 1 april 2021 uitkomt. Ga er maar vast klaar voor zitten.


Credits
Spelauteur: Hans van Tol
Illustrator: Wesly Gibs
Grafisch ontwerp: Yvon-Cheryl Scholten & Florine de With

Voor bedrijven
Het kaartspel Koe zoekt Boer is voor de consument in veel boerderijwinkels en spellenspeciaalzaken te koop. Ook wordt het spel als relatiegeschenk gebruikt of in het kerstpakket. Heeft u interesse om Koe zoekt Boer of de andere koeientitels in uw winkel te verkopen, neem dan contact met ons op.

Spellen voor kinderen - familiespellen - expertspellen - contact