logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

 

AGENDA 2023 - THE GAME MASTER

Alle evenementen van 2023 zijn (helaas) weer ten einde.
Gelukkig hebben we de foto's nog


Onze spellen zien?
Wilt u meer weten over onze spellen, dan kunt u het beste naar het spellenoverzicht. Van hieruit kunt u naar de verschillende spellenpagina's. Van veel van onze spellen zijn er filmpjes met een review en/of speluitleg. De hofleveranciers van video's met speluitleg zijn Nox Spellenzolder en De Spellenreporter op You Tube. Koop een spel en neem deze mee naar huis. Zo kunt u genieten van een beetje The Game Master bij u thuis.

Achtereenvolgens van links naar beneden: Introductie Countdown (SPIEL'13), Hans van Tol met de ontwerpers Rieneck & Stadler en illustrator Franz Vohwinkel van het spel Fortuna (SPIEL'11), Hans van Tol op de noviteitenshow van SPIEL'11, Rhodes samen spelen in Essen (SPIEL'16), El Gaucho op Spellenspektakel 2015 en MatchPoint van Madelief van Tol (op het spellenspektakel van 2012).

20 jaar The Game Master in stijl gevierd
Wij hebben erg genoten van de leuke reacties op onze nieuwste titels, maar ook op ons gehele assortiment aan bord- en kaartspellen. Inmiddels hebben wij al weer 43 verschillende spellen op de markt gebracht en 70 spellen op maat ontwikkeld voor het bedrijfsleven, ministeries, stichtingen, banken en de europese unie. Tijdens het Spellenfestival in Nieuwerkerk ad IJssel is het 20-jarig jubileum groots gevierd. Als je er bij was, dan bedanken wij je voor je komst en je enthousiasme. Blijf ons in de gaten houden, want topspellen, die vind je bij The Game Master!

De Ontembare Stad, Mark Hoogerwaard (Koning van de Vallei) met Liesbet Michiels (lakei) en De Koningsburcht in Essen tussen de dozen, omdat wij drie pallets met spellen op de beurs ontvingen.

Nieuwe spellen?
Wij maken per jaar een aantal (bord)spellen op maat bij aantallen vanaf 2,000 stuks. Ook ontwikkelen wij games voor life events voor groepen tot 500 mensen. Wij maken nog steeds plezier. Benieuwd hoe wij dit voor u geheel op maat kunnen doen, neem dan contact met ons op. Ook voor gamification, educatieve spellen, speladvies, voorlichtingsspellen, bedrijfssimulaties, workshops en lezingen.

Heel veel speelplezier en hopelijk tot spoedig ziens!

The Game Master

 Home - Kids - Familie - Experts - Winkel - Nieuwsbrief - Contact