logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

AGENDA 2023 - THE GAME MASTER

Nieuws over onze spellen, nieuwe releases en reprints

April - Heel Weiland Bakt!

Op de boerderij zijn de koeien en stieren helemaal wild geworden van de talloze programma's waarin bakken centraal staat. Daarom introduceert The Game Master op verzoek van alle bakgrage koeien én stieren, de nieuwe bakcompetitie in een klein doosje: Heel Weiland Bakt! Een spel waarin de spelers zelf aan het bakken slaan. Lukt het ze om alle ingredieënten voor de allerlekkerste taart bij elkaar te verzamelen? Maar wat doet de concurrentie? Bakt die er wat van, of zijn het misbaksels. In dit humoristische kaartspel moet je verzamelen, puzzelen, deduceren en een beetje bluf kan geen kwaad. Of kun je juist heel goed bluffers ontmaskeren? Dat is ook geen overbodige luxe in dit vlotte en hilarische bakfestijn dat Heel Weiland Bakt heet!

2-6 spelers, 7+, 20 minuten

Stier zoekt Bier in de reprint

Ook het spel Stier zoekt Bier gaat naar de drukker, want het spel is al een aantal weken totaal uitverkocht. Het ging zo razendsnel vorig jaar! De planning is om Stier zoekt Bier medio april weer in de winkels te hebben.

Najaar

Op dit moment zitten er maar liefs drie nieuwe spellen in de pijplijn voor het najaar van 2023. We houden je nog even in spanning totdat het moment daar is... maar de verwachting is dat we in de maand Mei weer meer kunnen zeggen over deze nieuwe titels.

Home - Kids - Familie - Experts - Winkel - Nieuwsbrief