logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

SPEELAGENDA 2022 - THE GAME MASTER

The Game Master maakt er een feestje van op het Spellenspektakel - lees hier meer


5 & 6 november - SPELLENSPEKTAKEL 2022 in Utrecht in de Jaarbeurs
Ontmoet de ontwerpers, profiteer van flinke kortingen, win prijzen, leef je uit tijdens het scenario "Rode Plein" of kom gewoon één van de maar liefst 15(!) verschillende bord- en kaartspellen uit ons assortiment spelen.

Een feestje
Wij gaan er een feestje maken op het Spellenspektakel. The Game Master bestaat al weer bijna 19 jaar en gaat daarom een heel breed aanbod van spellen demonstreren. Bij ons kun je altijd terecht om een speluitleg te krijgen en het spel ook volledig uit te spelen! Ook hebben wij, speciaal vanwege de crisis een eigen verkoopstand waarin wij KORTINGEN TOT WEL 50% aanbieden.

Wij organiseren:

  1. Een groots Toernooi om de titel Koning der Lage Landen met een prijzenpot ter waarde van 250 euro; inschrijven kan per mail of op de beurs zelf bij onze stand, alleen adviseren wij je om niet te lang te wachten er zijn namelijk slechts 32 plekken voor deelnemers. Meer informatie of inschrijven.
  2. Wij demonstreren maar liefst 15(!) verschillende spellen uit de rijke historie van The Game Master:
  3. Er zijn kortingen tot 50% en mooie kassakoopjes in onze verkoopstand, dus sla je slag en bespaar geld.
  4. Je kunt bij ons kontant betalen of pinnen.
  5. Je kunt spellen laten signeren door de ontwerpers van een aantal van deze spellen! Of vragen aan deze ontwerpers hoe ze dat nu doen. Slechts twee titels van alle spellen die we demonstreren zijn NIET door het team van The Game Master ontwikkeld en slechts vertaald.

Waar vind je ons precies?
Wij hebben onze stand van ruim 100 m2 speelplezier met het verhoogde kasteel in hal 9 (dat is de tweede hal vanaf de hoofdingang). Vanaf de entree van de hal vind je ons links, naast 999 games en Jolly Dutch.

Meer informatie over de beurs

Wat kun je verwachten aan nieuwe titels bij The Game Master?
Informatie over de nieuwste releases vind je op onze release pagina of abonneer je op onze nieuwsbrief

Home - Kids - Familie - Experts - Winkel - Nieuwsbrief