header The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Uw eigen spel op maat - bel naar 06 397 537 05

Behaal optimaal resultaat met een spel op maat
serious game verbind de wereld the game masterWij ontwikkelen voor en mét u een spel op maat. Ga voor zekerheid en laat een goed spel maken waarmee u al uw doelen in één keer bereikt.

The Game Master wint regelmatig spellenprijzen en verricht onderzoek naar de beste leereffecten van een game. Een goed opgezet spel op maat of serious game heeft een IMPACT die 20x groter is dan een vergelijkbare auditieve training. Zet uw uw spel op maat als kado of als educatieve tool. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Bekijk onze gunstige prijzen voor de realisatie van een spel op maat door The Game Master. Met prijzen vanaf EUR 4,95. Of stuur een mail.

educatief bordspel Boys R Us van de Rutgers stichting ontwikkeld door The Game Master


"Ik ben blij dat we voor kwaliteit zijn gegaan"
(Annelies Kuijper van Rutgers WPF bij de ontvangst van de eerste exemplaren van de 3de printrun van voorlichtingsspel Boys R Us, zie afbeelding links)

 

Tevreden klanten in uiteenlopende branches

spel op maat - jubileumspel - agio sigaren - ontwikkeld door The Game Master - Bedrijfsleven, onder meer Agio Sigaren (zie foto rechts), Bas Trucks (DAF), Bredenoord aggregaten, DWA ingenieurs, HEMA, Van Omme & De Groot projectontwikkelaars, OC Verhulst klimaatbeheersing en de RABO bank.

- Non-profit organisaties als de Alrijne Zorggroep, Arduin groep, Elver, Gemeente Haaglanden, Gemeente Zuidplas, Ministerie van Financiën, Ministerie van Defensie en de Rutgers Stichting.

- Onderwijsinstellingen zoals de Koninklijke Auris Groep, CED groep, Radboud Universiteit Nijmegen, RU Groningen en de Technische Universiteit Eindhoven.


spelauteur Hans van Tol - The Game Master BV en Brainmaster Impact Games Direct contact met The Game Master

Benieuwd naar uw eigen spel op maat? Stuur ons een e-mail of lees meer over ons.
De bekende spelauteur Hans van Tol (foto), winnaar van onder meer de Nederlandse Spellenprijs, helpt u graag verder om uw eigen spel op maat te laten ontwikkelen en produceren. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn. Houd u er wel rekening mee dat het minimale aantal spellen voor de productie van een spel op maat, of de ontwikkeling van een eigen spel op maat 1.000 stuks is. Bij de productie van lagere aantallen kunnen wij een goede kwaliteit niet garanderen, daarom heeft het alleen zin om met ons contact op te nemen als u minstens 1.000 stuks wil laten produceren. Wilt u een serious game laten ontwikkelen, gelden andere aantallen.

Professioneel, goed én voordelig!
Door de ruime ervaring van ons ontwikkelteam met de ontwikkeling en realisatie van kaartspellen, bordspellen, digitale spellen en games, kunnen wij snel schakelen om het spel voor u te maken dat u nodig heeft. U verdient het om een eigen spel te laten maken. Wilt u weten wat het kost? Bekijk dan onze gunstige prijzen of stuur ons direct een mail. Neem contact met ons op voor een offerte.

Inzetmogelijkheden van een spel op maatBenieuwd naar uw eigen spel op maat? Neem dan contact met ons op