logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 Stieren Versieren - Wie versiert wie?

Verander jouw keukentafel in een stad met een heuse fitness club, kroeg, theater en een VIP Club. De stieren gaan op zoek naar hun droomkoe. Maar waar is ze? En houd ze wel van dezelfde dingen als hij? Ingrediënten voor een vermakelijk kaartspel met voldoende tactische keuzes, humor, interactie en plezier. Met natuurlijk speciale regels voor twee spelers...

Waar kun je Stieren Versieren kopen?

Karakteristieken:
Spelkenmerken/verkrijgbaarheid:
- Kaartspel
- 2-4 spelers
- spelduur: 30 minuten
- vanaf 8 jaar
- adviesprijs EUR 11,95
- 110 speelkaarten
- Romantiek * * * * *
- Tactisch * * * *
- Liefde * * * * *
- Bluf * *


Tactisch kaartspel met dubbele bonus
Dit romantische, tactische én humoristische kaartspel komt in een mooi doosje met deksel, bevat 110 kaarten inclusief twee speciale bonuskaarten. Eén bonuskaart is voor het populaire kaartspel Stier zoekt Bier en eentje is alvast gemaakt voor Ballen met Stieren. Stieren Versieren is een standalone spel, maar mag natuurlijk niet ontbreken in de leuke serie koeien- en stierenkaartspellen van The Game Master.

Hier vind je een korte ONLINE speluitleg van Stieren Versieren als introductie voor de regels.

De bijzondere liefdeswereld van koeien en stieren!
Vergeet alle romantische films, soaps en love at first sight momenten. In de bijzondere wereld van koeien en stieren is de liefde echt niet iets dat vanzelf komt. Er moet veel gebeuren voordat een goede match tot stand komt. Dat is het boerenleven! Ik hoor je denken "ach, dat valt best wel mee, iedereen ziet toch dat deze Big Bertha gemakkelijk een partner vindt, desnoods zet ze hem in de handboeien." Maar nee, ze moet eerst door haar ideale partner gevonden worden, want van die romantische types als de Nerd en de Professor wil ze niets weten. Ook de categorie stieren dat graag nachtenlang in de kroeg rondhangt vindt ze totaal oninteressant. Nee, Big Bertha houdt alleen van Stieren met Spieren (dit spel is ook in de maak, red.). Bovendien speelt ze graag "hard to get", want een stier met behoorlijke spieren moet zijn ultieme charmes bewaren voor het ultieme moment! Wanneer komt Stier Charming haar hartje veroveren?

Het kaartspel Stieren Versieren kun je kopen bij
- The Game-Inn (fysieke winkel)
- Spellenrijk (webshop)
- Spellenwinkel.nl (beiden)
Overigens kun je in deze winkels al(!) onze spellen vinden.

Voor een overzicht van alle winkels waar je onze spellen kunt kopen, ga je naar verkooppunten

En de stieren dan?
Moet de koe soms lijdzaam toezien en wachten totdat de ideale stier langs komt, de stieren moeten echt aan de slag. Eerst moeten ze ontdekken waar de koeien zich ophouden. Neem nou deze dromer, uit de categorie romantische stieren (herkenbaar aan de hartjes). Eerst moet hij een koe vinden die ook van opera houdt. Dat is écht niet gemakkelijk. De meeste koeien gaan tegenwoordig naar populaire koeienfestivals of halen hun hart op aan oude deuntjes op schuurfeestjes van de 80's en 90's. Heeft de stier dan eindelijk een koe gevonden met een voorkeur voor opera, dan moet hij haar naar de opera mee zien te nemen en dan vervolgens al zijn charmes in de strijd werpen. Daarbij riskeert hij wel een bull fight als er concurrenten zijn die zich al vooraf verschanst hebben in de opera in de hoop op een liefdevolle match met een Jammerende Johanna of één van haar schuchtere romantische metgezellinnen.


Korte spelbeschrijving... welk setje mag naar de Love Shack?
Elke speler is een soort Robert ten Brink. In Stieren Versieren proberen de spelers een love match van koeien en stieren te maken. Een stier kan een versierpoging doen als hij van dezelfde dingen houdt als de koe én zij op haar favoriete plekje is. Dat lijkt simpeler dan het is, want de concurrenten kunnen wel op de loer liggen. Met een Bull Fight tot gevolg. Dus moet Romeo, voordat hij zijn poging doet, zijn Wingstieren in positie hebben… Lukt het hem? Dan mag hij zijn droomkoe meenemen naar de Love Shack. Na afloop van de zevende spelronde volgt een spannende puntentelling. De beste matchmaker wint!

Oja, misschien handig om te weten: heb je een setje met matchende symbolen, dan is dat setje evenveel waard als het product van het aantal symbolen van de koe en de stier. Dus een koe met 4 symbolen en een stier met 5 symbolen = 4x5 = 20 punten.

Bonuskaarten
Stieren Versieren is net als Stier zoekt Bier een echt tactisch kaartspel. De stierenspellen zijn echt een tikkeltje tactischer dan de koeienkaartspellen. Nu zijn er twee bonuskaarten toegevoegd aan dit kaartsetje, namelijk de allesdrinker en de spuger. De Allesdrinker (rechts afgebeeld) is echt een alleskunner. Hij drinkt alle door elkaar heen, maakt niet uit. Let op, natuurlijk zijn er ook regels aan verbonden. In de spelregels van Stieren Versieren lees je precies hoe je de Allesdrinker kunt inzetten. En, de ontwerpers van The Game Master hebben ook al nagedacht over het spel dat er nog aan zit te komen, namelijk Ballen met Stieren. Nee, je kunt nog hem nog niet bestellen, maar je kunt er wel al een beetje een indruk van krijgen met de bonuskaart De Spuger. Deze kaart kun je namelijk inzetten om iemand een rode kaart aan te naaien... Ballen met Stieren wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2020. Voor meer info, abonneer je dan op de nieuwsbrief. Het is helemaal gratis en je wordt dan optimaal op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen...


Nog veel meer koeienplezier!
Stieren versieren is mede geïnspireerd op het succes van Koe zoekt Boer, Stier zoekt Bier en andere succesvolle koeienkaartspelletjes (meer dan 60.000 exemplaren verkocht). Bekijk deze andere spelletjes:Credits
Spelauteur: Hans van Tol
Illustrator: Wesly Gibs
Grafisch ontwerp: Brenda Smeele

Voor bedrijven
Het kaartspel Stieren Versieren kan ook uitstékend als relatiegeschenk worden gebruikt. Ook in het kerstpakket is dit leuke, kleine kaartspel een mooie aanvulling. Stuur een mail naar The Game Master voor meer info.

Voor winkels
Wilt u dit spel of andere leuke titels in uw winkel verkopen, stuur ons dan een mail. U kunt dit spel en andere spellen ook heel gemakkelijk via onze webshop bestellen. Vraag een account bij ons aan en bestel 24/7 één van onze leuke spellen uit het assortiment van The Game Master.

Spellen voor kinderen - familiespellen - expertspellen - contact