logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 Stier zoekt Bier

Ben jij het meest getapt?

In het kaartspelletje Stier zoekt Bier gaan de stieren op zoek naar een gezellige kroeg. De spelers zijn kroegbazen en tappen veel bier waar de dorstige stieren op af komen. Maar wie heeft het slimst bier ingekocht? Spelen mag vanaf 8 jaar, maar bier drinken vanaf je 18de! Je bent gewaarschuwd: geniet, maar speel met maten!

Waar kun je Stier zoekt Bier kopen?
Online speluitleg van Ozzy Oerstier

Karakteristieken:
Spelkenmerken/verkrijgbaarheid:
- Kaartspel
- 3-5 spelers
- spelduur: 45 minuten
- vanaf 8 jaar
- adviesprijs EUR 9,95
- 110 speelkaarten
- Strategisch *
- Tactisch * * * *
- Geluk * *Dit tactische én humoristische kaartspel komt in een mooi doosje met deksel, bevat 105 geïllustreerde speelkaarten, 5 handige speloverzichten én een pittige Grand Café spelvariant. In de dilemma's van dit bierspel kun je je tanden zetten.
Geschikt voor jong en oud, bierliefhebbers en geheelonthouders, gelegenheidsspeler en veelspelers. Veel speelplezier!
- The Game Master

Stier zoekt Bier is Smart, Fun & Smakelijk
Stier zoekt Bier voldoet aan de voorwaarden van Smart & Fun: eenvoudige spelregels, snel op tafel en al snel binnen een half uur gespeeld. Het spel is goed op smaak gemaakt met een aantal leuke dilemma's. Een top bierspel! Welk bier koop ik in? Wil ik het meest getapt zijn of koop ik tactisch in en bewaar ik bier in mijn kelder voor een volgende ronde? Kies ik bierkaarten die ik zelf nodig heb, of probeer ik mijn "collega kroegbaas" te dwarsbomen? Welke stier kies ik? Welke stier serveer ik mijn bier om de meeste punten te behalen? Ga ik voor Stier op Stier of niet? Hoe beperk ik mijn drankmisbruik (getapt bier wegspoelen)? Kortom: een spel om snel te consumeren!

Het populaire drank, uhh kaartspel Stier zoekt Bier kun je kopen bij
- The Game-Inn (fysieke winkel)
- Spellenrijk (webshop)
- Spellenwinkel.nl (beiden)
Overigens kun je in deze winkels al(!) onze spellen vinden.Vier stieren in de hoofdrol
Pietje Pils, Bennie Blond, Bruno de Bruyne en Ozzy Oerstier zijn op zoek naar hun favoriete bier. Jij weet precies wat ze lekker vinden en verbergt alvast wat van hun favoriete bier in jouw bierkelder. Als de eerste stieren de steeg binnenkomen moet je voldoende bier (kunnen) tappen om de stieren naar jouw café te lokken. De speler die in een ronde het meeste bier tapt, is bierbaas en mag als eerste een stier uitkiezen. De kroegbaas die daarna het meest getapt heeft krijgt de overgebleven stier. Soms valt dat best goed uit. Zorg dan wel dat je voldoende bier van de juiste soort op voorraad hebt. Want de bieren zijn best kieskeurig. Pietje drinkt alleen pils, Bennie uitsluitend wit bier, Bruno pakt graag een paar bruine biertjes en Ozzy drinkt alleen het zware spul: Oerbier!Voor een overzicht van alle winkels waar je onze spellen kunt kopen, ga je naar verkooppunten

De verborgen bierkelder
Welk bier koop je in is het eerste dilemma waar de kroegbazen voor staan. Het spel is eenvoudig te leren, maar er zijn ook veel keuzes. Koop je bier in om de stieren naar je kroeg te halen? Of voor de stieren die al aan de toog plaats hebben genomen? Wil je voorkomen dat je buurman nét het bier krijgt dat hij hard nodig heeft? Misschien sla je wel een strategische voorraad in voor volgende rondes. De verborgen bierkelder maakt het spel extra spannend. Welk bier hebben je concurrent? Door de stieren in jouw kroeg van voldoende bier te voorzien behaal je snel punten. Maar doordat Oerbier sterker is dan pils, is Ozzy sneller verzadigd. Dat betekent dus ook: sneller punten! Omdat er van pils het meeste is, witbier minder, nog minder bruinbier en het minste aan oerbier, kan de strijd om het schaarse bier en bijbehorende dorstige stieren heftig worden.

Download hier de volledige spelregels van Stier zoekt Bier

Of bekijk de online video met een uitleg door Ozzy

Nog veel meer koeienplezier!
Stier zoekt Bier is mede geïnspireerd op het succes van Koe zoekt Boer - en andere succesvolle koeienkaartspelletjes (meer dan 50.000 exemplaren verkocht). Bekijk deze andere spelletjes:Credits
Spelauteur: Hans van Tol
Illustrator: Wesly Gibs
Grafisch ontwerp: Brenda Smeele

Voor bedrijven
Het kaartspel Stier zoekt Bier kan ook als relatiegeschenk worden gebruikt of in het kerstpakket. Wilt u dit spel of andere leuke titels in uw winkel verkopen, stuur ons dan een mail of bel naar 0180-756193.

Spellen voor kinderen - familiespellen - expertspellen - contact