logo the gamemaster

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Apenjungle


Apenjungle

Apenjungle is een memoryspelletje met een leuke twist!

Karakteristieken:

Spelkenmerken:
- familiespel
- 2-5 spelers
- spelduur: 10-15 minuten
- vanaf 4 jaar (verschillende spelniveaus)
- Strategisch *
- Tactisch * * *
- Geluk * * *


Waar liggen de lekkere stukjes fruit?
In de jungle is het lunchtijd. De aapjes gaan op zoek naar een lekker hapje. Onder één van de palmtakken ligt een stukje fruit, een verse kiwi. Maar welk aapje is dol op kiwi? Help de hongerige aapjes hun favoriete eten te vinden. Maar let op! Want als je het verkeerde aapje pakt, dan gaat alles door de war. Weet jij nog welk aapje waar staat?

Introductiefilm
Bekijk hier het introductiefilmpje van Apenjungle!

Smart & Fun
Apenjungle is een spelletje uit de serie Smart&FUN spellen van de Nederlandse Speluitgeverij The Game Master. In deze serie spellen is Apenjungle de eerste. De Smart & Fun spellen worden gekenmerkt door een spelopzet binnen 1 minuut, een spelduur van maximaal 30 minuten, een eenvoudige entree, maar altijd met leuke slimmigheden die je hersenen trainen. In Apenjungle moet je goed onthouden waar de aapjes naar toe gaan. Het tweede spel in deze serie is Match Point. In Match Point gaat het er om de kleuren zo slim mogelijk te combineren. De waardes op de kaartjes zorgen voor je score. Probeer de hoogste score te behalen door de hoogste waarden te halen. Net als Apenjungle heeft het modulaire bordspel Match Point meerdere spelniveaus. Mét speciale regels voor 1 speler, waarbij de score van 2000 punten haalbaar is voor de echte puzzelaars.

Credits
Spelauteur: Reiner Knizia
Vertaling: Hans van Tol

Verkooppunten
Apenjungle wordt gedistribueerd door Speluitgeverij The Game Master BV. Het zal vanaf mei 2012 in ieder geval verkrijgbaar zijn in de spellenspeciaalzaken in Nederland en België. Bekijk de volledige lijst van verkooppunten waar ook de andere spellen van The Game Master worden verkocht.

Factsheet
Spel kopen? Print dit bestandje en neem het mee naar de winkel. Dan zullen ze je zeker kunnen helpen. Download hier de Apenjungle-pagina.