logo the gamemaster

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Apenjungle


Match Point

Match Point is een leuk en slim spel waarbij je moet puzzelen en rekenen!

Karakteristieken:

Spelkenmerken:
- familiespel
- 1-5 spelers
- spelduur: 20-30 minuten
- vanaf 7 jaar
- Strategisch *
- Tactisch * * * *
- Geluk * *
- met 2 spelniveaus
- met SOLO spelregels


Puzzelen en rekenen!
Match Point is een leuk en slim spel voor jong en oud. Maak combinaties waarmee je de meeste punten scoort. Daag elkaar uit om de hoogste score te behalen! Verbind je twee kleuren met elkaar door een kaartje aan te leggen, dan verdien je het aantal stippen dat op de verbonden vakken staan. Dat zijn dan je punten. Verbind je meer kleuren met elkaar, of soms zelfs een lint van vakken met dezelfde kleur, dan zijn dat allemaal punten voor jou. Probeer het zelf. Het is leuk om te doen, leerzaam en uitdagend. Van Matchpoint word je slimmer, reken je sneller en combineer je sneller. Ook ideaal voor scholen.

madelief legt uitMatchpoint in het nieuws
Madelief van Tol, de 11-jarige mede-ontwerper van het spel Matchpoint presenteerde het nieuwe tactische bordspel Matchpoint aan het Nederlandse publiek op zaterdag 27 oktober tijdens de grootste spellenbeurs van de Benelux: het Spellenspektakel in Eindhoven. Je vindt hier de reportage die 's avonds op het jeugdjournaal is uitgezonden.

Online speluitleg
Bekijk hier ook het filmpje waarin het bordspel Match Point in een paar minuten wordt uitgelegd:

smart&fun logo Smart & Fun
Match Point is een spelletje uit de serie Smart & Fun spellen van de Nederlandse Speluitgeverij The Game Master. In deze serie spellen is Apenjungle de eerste. De Smart & Fun spellen kun je herkennen aan het speciale logo met de slimme smiley. Kenmerken van deze spellenlijn: spelen binnen 1 minuut, spelduur max. 30 minuten, Plug & Play spelregels en scherp geprijst. Door de eenvoudige opzet speelbaar voor iedereen van 7-100 jaar, maar uitdagend en spannend tot de laatste zet!

Credits
Spelauteur: Madelief en Hans van Tol
Grafische vormgeving: Brenda Smeele

Spel Matchpoint kopen?
Matchpoint wordt gedistribueerd door Speluitgeverij The Game Master BV. In de Benelux is het verkrijgbaar vanaf september 2012 in spellenspeciaalzaken en webshops. Bekijk de volledige lijst van verkooppunten.
Verkoopt de winkel Matchpoint niet, laat ze dan contact opnemen met The Game Master door te bellen naar 0180-756193 of een mail te sturen naar sales@thegamemaster.nl.

Factsheet
Spel kopen? Print dit bestandje en neem het mee naar de winkel. Dan zullen ze je zeker verder helpen. Download hier de Match Point-pagina.