logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Wat is de prijs van een spel op maat?

Uw spel op maat voordelig en goed
The Game Master ontwikkelt uw spel op maat van uw eerste idee t/m de productie van uw eigen bord of kaartspel. U heeft uw eigen spel op maat al vanaf EUR 4,95 per stuk. Bekijk onze prijstabel voor onze prijzen voor een spel op maat. U krijgt bij ons kwaliteit, niet alleen de duuzaamheid van de spelmaterialen, maar zeker ook de inhoud: unieke en originele spellen, geheel op maat.

Custom-made spellen bij lagere aantallen
Bij lagere aantallen kunt u ook één van onze mooie bordspellen laten bedrukken met uw bedrijfslogo en een tekst naar keuze. Bijvoorbeeld op de doos of het spelbord. Of laat een extra custom-made kaartset aan een bestaand spel toevoegen. Bekijk het speloverzicht van The Game Master. U kunt kiezen uit een ruim assortiment aan topspellen.
De prijs van een bedrijfsspel op maat, vanaf 500 stuks
Hieronder vind u de prijzen van een kaartspel op maat en de prijs van een bordspel op maat. Dit zijn de prijzen inclusief spelontwikkeling, grafisch ontwerp en de productie van uw eigen spel op maat.

 
10.000
5.000
3.000
2.000
1.000
500 stuks
Prijs per kaartspel
4,95
7,50
8,95
9,95
12,50
19,95
Prijs per bordspel
9,95
14,95
17,50
19,95
24,95
39,95

Al onze prijzen zijn in euro's, inclusief verzendkosten en exclusief BTW, op basis van een kaartspel en bordspel met bestaande spelmaterialen. Prijswijzigingen voorbehouden. Meer weten? Bel naar: 0180-756193 of mail ons.


Spel laten bedrukken: vanaf 100 stuks
Wilt u een bijzonder kado geven als relatiegeschenk of aan uw medewerkers, maar het gaat om een kleine oplage, dan kunt u ook één van onze bestaande spellen laten bedrukken. Hier vindt u onze spellenassortiment waaronder de populaire spellen Rotterdam, De Ontembare Stad en Hotel Amsterdam.


Referenties
Eerder ontwikkelden wij spellen voor de RABOBANK, Radboud Universiteit, HEMA, Rutgers WP, Bredenoord Energie, Van Omme & De Groot bouwers, LEAF Holland BV, Deka supermarkten, Gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel, Young Works, Scouting Nederland, Stichting OPOCK, Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Amsterdam, Havenpolitie Rotterdam, Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam, Agio Sigaren en de Koninklijke Auris Groep.

Ook benieuwd naar uw eigen spel op maat? Mail dan naar The Game Master of bel naar 0180-756193.

Hierboven vind u drie foto-impressies van het mooie strategiespel Cuba, een strategisch bordspel waarin de spelers hun eigen plantages hebben waarop ze suiker, tabak en citrusvruchten op kunnen verbouwen. Heb je voldoende middelen dan kun je naar de markt om geld te verdienen, gebouwen oprichten om je productie te verhogen of het geld inzetten voor extra invloed in het parlement van Cuba. Voor een bedrijf dat handelt in argrarische producten zou dit op maat gemaakt kunnen worden.