logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Speladvies op maat

Gratis speladvies op maat
Heeft u een spel ontwikkeld, maar u wilt toch een advies of alles klopt? Of u wilt het spel laten produceren en zou graag een finale check willen? The Game Master kan u dan verder helpen. U kunt gebruik maken van de expertise van een ervaren spelontwerper op uurbasis. Als u het spel bij The Game Master laat produceren, dan bieden wij zelfs een gratis spelscreening aan. U heeft al een spel op maat vanaf 500 stuks.

In de afbeelding hiernaast "test" Job Cohen, als Burgemeester van Amsterdam het nieuwe bordspel Hotel Amsterdam.

Wat kost een spel op maat?
Een spel op maat is veelal voordeligerer dan een spel in de winkel. Bovendien profiteert u van onze expertise bij de keuze van de materialen, spelwerking en duurzaamheid. Bekijk onze gunstige prijzen. Wilt u een gesprek met onze speladviseur, neem dan contact met ons op: 0180-756193. Wij kunnen het gespecialiseerde werk voor u uit handen nemen. U beleeft het plezier van uw eigen spel op maat. Bovendien kunt u dit spel heel goed delen met uw medewerkers, relaties en inzetten als promotiemiddel. Een spel als kerstkado of een spel als relatiegeschenk.

Overige producten/diensten
- Bordspel op maat
- Kaartspel op maat
- Simulatiespel
- Spel bedrukken

Meer weten over speladvies ? Mail dan naar The Game Master of bel naar 0180-756193.

Spelontwerper Stefan Stadler ontvangt hier de Nederlandse Spellenprijs voor het door hem ontwikkelde strategiespel Cuba uit handen van Hans van Tol, Directeur van The Game Master. Van Tol bedacht eerder het spel De Ontembare Stad en is daarmee de enige Nederlandse spelontwerper die De Nederlandse Spellenprijs heeft gewonnen. Nu geeft hij colleges, workshops, ontwikkelt spellen voor events met 200+ mensen en adviseert hij bedrijven bij de ontwikkeling van spellen op maat.