logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

SPEELAGENDA 2018 - THE GAME MASTER


Natuurlijk zijn wij er weer bij op Het Spellenspektakel 2018
Op 10 en 11 november vind je onze gezellige stand met meer dan 100 m2 speelplezier direct bij de ingang van het Beursgebouw van Eindhoven. Jouw kans om kennis te maken met onze prachtige (onderscheiden) strategische bordspellen. Maar ook diverse leuke tactische familiespellen. Breng in ieder geval een bezoek aan onze grote verkoopbalie met prachtige kortingen tot 70%(!). Enkele spellen gaan uit het assortiment. Mooie Sintkadootjes vanaf 1 euro! Wij hebben een speciale ophaalservice en je kunt natuurlijk met PIN betalen!


Maar wij starten dit jaar in september in het Hoge Noorden...22 september - Noorderspel 2018 in Groningen
Spellenbeurs in samenwerking met spellenspeciaalzaak WirWar in Groningen. De spellenbeurs wordt gehouden in de AA-Kerk in het centrum van Groningen. We spelen onder meer Stier zoekt Bier, dat mateloos populair is bij de Groningse studenten. Hoe zou dat nou komen? Wil je de populairste kroegbaas zijn, dan is Stier zoekt Bier leuk voor jou. Slimme veehandelaren gaan los in El Gaucho...

Programma: El Gaucho en Stier zoekt Bier (foto rechts)
Openingstijden Noorderspel 2018: 10-17 uur.
Video uitleg Stier zoekt Bier op Youtube, ingesproken door Ozzy Oerstier


10 en 11 november - Spellenspektakel 2018 in Eindhoven
Deze grootste spellenbeurs voor consumenten van de Benelux vindt plaats in het beursgebouw Eindhoven, direct naast het centraal station. The Game Master heeft hier weer een grote stand direct bij de ingang van het evenement. Uiteraard spelen we het immer populaire prijswinnende bordspel De Ontembare Stad (zie foto), met de strategische uitbreiding Het Verraad. Daarnaast andere strategische toppers als Tzolkin en Mombasa. Ook hebben we diverse leuke familiespelletjes, voor jong en oud. Ook het funtastische Story Makers kun je hier spelen.

Verkoopbalie met service
The Game Master verkoopt spellen met kortingen tot 70% aan de verkoopbalie! Er zijn ook spellen bij die uit ons assortiment gaan, dus zorg dat je er snel bij bent. Kom daarom zaterdagmorgen al naar onze stand om in te slaan. Je kunt bij ons ook pinnen. Wij kunnen de spellen voor je klaar zetten. Je krijgt dan een afhaalbon mee. Perfect geregeld!

Informatie
Openingstijden Spellenspektakel 2018: beide dagen van 10-18 uur
Tickets kopen voor het Spellenspektakel 2018: Spellenspektakel site
Informatie over de nieuwste releases vind je op onze release pagina of abonneer je op onze nieuwsbrief


Home - Kids - Familie - Experts - Winkel - Nieuwsbrief