logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Contact

The Game Master kantoorB.V.
Burgemeester Vogelaarsingel 9
2912 BB Nieuwerkerk aan den IJssel

E-mail: info@thegamemaster.nl
Telefoon: 0180-756193


Hoofdactiviteit: gezelschapsspellen
Speluitgeverij The Game Master is een uitgeverij van bord- en kaartspellen. Wij ontwikkelen nieuwe gezelschapsspellen voor de verkoop aan consumenten en bedrijfsspellen op maat voor organisaties in de profit en non-profit. Onze spellen zijn onder meer te vinden in Europa, Amerika, Canada, Brazilië, Korea en Japan.

Onze missie: wij maken plezier voor iedereen
De spellen die wij ontwikkelen zijn gebaseerd op drie peilers: originaliteit, kwaliteit en innovativiteit. Wij vinden het belangrijk dat een spel een goede (sociale) interactie heeft, toegankelijk, leerzaam en leuk. De spellen van The Game Master worden regelmatig onderscheiden met spellenprijzen. Ook halen wij kwaliteitspellen naar de Benelux en verzorgen de distributie, verkoop en promotie van deze spellen. Prijsnominaties 2015: El Gaucho en De Alchemist. U vindt onze spellen in de spellenspeciaalzaken in Nederland en België.

Spellen op maat
Daarnaast ontwikkelen wij spellen op maat voor bedrijven, overheid, stichtingen en opleidingsinstituten. Eerder ontwikkelden wij bord- en kaartspellen op maat voor de RABO bank, HEMA, Scouting Nederland, Bredenoord Aggregaten, Bouwonderneming Van Omme & De Groot, Agio Sigaren en de Rutgers WPF stichting. Ook Eventspellen voor honderden deelnemers ontwikkelden wij voor de Radboud Universiteit (Verbind de Wereld) en Gemeentes (Dilemma). Benieuwd geworden wat The Game Master vooor u kan doen? Bel 0180-756193 of mail ons.

Producten en diensten
Kant-en-klare consumentenspellen, indien gewenst met bedrukking
Spellen op maat
Eventgames
Gamification
Workshops over spelontwikkeling
Digitale games voor groepen

Wij kunnen uw spelidee doorontwikkelen tot een eindproduct inclusief speladvies, tests, illustraties, grafische vormgeving, productie en levering. Houd wel rekening met een minimale oplage van 1000 stuks vooor een spel op maat. Neem contact met ons op. Bel: 0180-756193 voor een persoonlijk advies over uw wensen.

Wilt u informatie of een vrijblijvende prijsopgave, vul dan onderstaande gegevens in en u ontvangt z.s.m. een reactie van The Game Master. U kunt dit formulier ook gebruiken als u een vraag heeft als consument of spellen wilt bestellen voor uw spellenwinkel.

Naam:
E-mailadres:
Uw bericht:
Type de volgende cijfers over: