header The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Loch Ness

 


Loch Ness

Loch Ness is een leuk familiespel voor een familie met wat jongere kinderen. De (mislukte) foto''s van het monster van Loch Ness zijn supergrappig. Wie slaagt er in de beste foto's van het monster van Loch Ness, of "Nessie" te maken in dit superleuke bordspel?

Karakteristieken:

Spelkenmerken:
- familiespel
- 2-5 spelers
- spelduur: 20 minuten
- vanaf 4 jaar
- Strategisch *
- Tactisch * * * *
- Geluk * * *

Loch Ness
Dit is de kans om een foto te maken van het monster van Loch Ness. Maar wie gelooft je als jouw foto’s totaal mislukt zijn? In dit grappige bordspel voor 5 fotografen van 4 jaar en ouder beweegt het monster van Loch Ness door het meer. De spelers kunnen hun fotografen tactisch opstellen. “Nessie” is echter wispelturig en snel. Soms duikt het monster heel diep onder water om dan op een totaal andere plek boven te duiken. In de zoektocht naar het monster kun je monsterlijke foto’s krijgen met Nessie nét achter een boom, Nessie in de mist of een heel vage foto van Nessie. Wie is de beste fotograaf?

Voor wie bestemd?
Loch Ness is een eenvoudig familiespel. De leuke afbeeldingen en het spelmateriaal maken het spel bijzonder, maar ook het verrassende spelverloop leuk is voor kinderen vanaf 4 jaar. De bijzondere dobbelsteen en het monster maken dit spel tot een belevenis. Goed te spelen voor kinderen tot de leeftijd van rond de 8/9 jaar. Let op, zitten wel een aantal kleine onderdelen in.

Verkrijgbaarheid
Loch Ness vind je bij de betere spellenspeciaalzaak in Nederland en België. Verkooppunten.
De winkeladviesprijs is 20 euro. Een leuk kadootje voor sinterklaas of voor een verjaardag.


Introductie filmpje


Boardgamegeek