logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

Uw eigen bedrijfsspel op maat - professioneel, op maat en voordelig!

Bel direct naar 06 - 525 93 221 voor meer informatie over uw eigen spel op maat

Speluitgeverij The Game Master is hét adres voor uw eigen bedrijfsspel op maat. Ons ontwerpteam ontwikkelt sinds 2004, elk jaar weer diverse unieke bordspellen en kaartspellen. Of eventspellen / business games voor een gezelschap tot wel 500 spelers! Voor teambuilding, educatie, kerstpakket of jubileum. Inzetbaar om uw missie spelenderwijs aan de medewerkers over te brengen of om mensen iets te leren. Door jarenlange ervaring met gamification en educatie maken wij volgens een vaste systematiek van uw spel een effectieve tool.

Transparante prijzen bij The Game Master
Wilt u direct onze prijzen voor een spel op maat zien? Dat is mogelijk op onze prijstabel. Een goed spel verdient zichzelf terug en kunt u als een waardevolle investering voor vele jaren zien. Belangrijk is dat wij geen spellen produceren voor derden, maar alleen een spel als "totaalpakket" voor u ontwikkelen, vormgeven en produceren.
U heeft er hierdoor geen omkijken naar, behalve natuurlijk dat wij op belangrijke beslismomenten met u overleggen hoe we de volgende stap maken. Onze prijzen zijn vanaf

Of stuur een e-mail naar The Game Master voor meer informatie of een offerte!
Over ons - Contact
LET OP! De minimale oplage voor een spel op maat is 1.000 stuks. Wij leveren niet aan particulieren!

Afbeeldingen: Auris Verhalenspel, De Klant Centraal voor de Rabobank en Boys R Us voor Rutgers WPF.
Het logo van The Game Master op uw spel is uw garantie van topkwaliteit

Kwaliteit zoals u van ons mag verwachten
"ik ben blij dat we voor kwaliteit zijn gegaan." (Annelies Kuijper, Rutgers WPF, spel Boys R Us)

De kwaliteit van uw bedrijfsspel op maat baseren wij op 3 pijlers:

1. Spelopzet: u geeft aan welk doel u met het spel wil bereiken en wij ontwerpen het spel geheel op maat; wij kunnen voor u een geheel uniek spel ontwikkelen, speciaal voor uw organisatie; ook de uitstraling van het spel, de doos, het bord en de overige materialen moeten passen bij uw boodschap.

2. Materialen: onze leveranciers zijn ISO gecertificeerd en maken gebruik van duurzaam verkregen materialen; de kwaliteit van onze materialen is altijd van de "Duitse standaard"; Het bordspel Eco Duel (zie afbeelding boven) werd bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld met volledig duurzame materialen.

3. Spelwerking: het spel is toegankelijk en wordt op maat gemaakt voor uw doelgroep; geen ingewikkelde spellen; ook ontwikkelen wij ook simulatiespellen die real time met 300-500 mensen tegelijkertijd worden gespeeld!

Een spel moet leuk, niet te ingewikkeld, maar wel goed zijn én impact hebben...

 

Boven een afbeelding van het spel Eco Duel, volledig gemaakt van duurzame ECO materialen.
Een volledig duurzaam spel op maat peproduceerd door The Game Master .