logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Wat is de prijs van een spel op maat?

U heeft al een spel op maat vanaf EUR 4,95
The Game Master ontwikkelt het spel voor u op maat vanaf uw eerste idee t/m de productie van uw eigen bord of kaartspel. U profiteert van onze lage stuksprijzen door onze meerjarige contracten met geselecteerde leveranciers. Een kaartspel op maat kan al vanaf EUR 4,95 en een bordspel op maat al vanaf EUR 9,95 per stuk! Uw spel is compleet met waterdichte spelregels en de benodigde spelmaterialen, precies op basis van uw doelen. Dat de kwaliteit goed moet zijn is voor ons vanzelfsprekend. Evenals de juiste uitstraling van een spel op maat.Ook de uitstraling van een spel is belangrijk. Hierboven zijn afbeeldingen van een aantal bordspellen op maat opgenomen. Van links naar rechts: Capa d'Oro voor Agio, Auris Verhalenspel en het Rotterdamse havenspel.

Benieuwd naar uw eigen spel op maat?
Bel naar 0180-756193 of stuur een mail voor meer informatie of een offerte. Wilt u meer weten over de ontwikkelaar, Speluitgeverij The Game Master? Ga naar over ons of neem direct contact op.

Prijstabel compleet spel op maat al vanaf 500 stuks

Hieronder vind u de prijs per stuk voor een compleet spel op maat, inclusief spelontwerp, grafische vormgeving, productie en levering op één adres in Nederland. Wij leveren een compleet spel op maat vanaf 500 stuks.
Oplage:
10.000+
5.000
3.000
2.000
1.000
500
Product:
Kaartspel
4,95
7,50
8,95
9,95
12,50
19,95
Bordspel
9,95
14,95
17,50
19,95
24,95
39,95

Neem geen enkel risico met uw visitekaartje
Laat uw spel door The Game Master ontwikkelen en realiseren. Dan heeft u een kwaliteitsproduct. Onze spelborden zijn bijvoorbeeld standaard 1200 grams (1,9 mm dik). Hierdoor ligt het bord mooi strak op tafel en trekt het niet krom. De speelkaarten bieden wij alleen aan van 300 grams speelkaartenkarton waardoor deze duurzaam blijven. Uw spel op maat is toch een soort groot uitgevallen visitekaartje? Dan wilt u toch geen enkel risico nemen? Veel van onze klanten kiezen daarom juist voor The Game Master.

Spel laten maken of spel produceren vanaf 1000 stuks
Heeft u al een compleet spelconcept en wilt u alleen een spel laten maken? Dat kan ook! Vraag een offerte bij The Game Master aan. Bel 0180-756193 of mail.

Spel laten bedrukken: vanaf 100 stuks
Wilt u een bijzonder kado geven als relatiegeschenk of aan uw medewerkers, maar het gaat om een kleine oplage, dan kunt u ook één van onze bestaande spellen laten bedrukken. Hier vindt u onze spellenassortiment waaronder de populaire spellen Rotterdam, De Ontembare Stad en Hotel Amsterdam. Onder de 100 stuks kunt u ook direct bij ons met bedrijfskorting bestellen.

Referenties
Eerder ontwikkelden wij spellen voor onder meer de RABOBANK, Radboud Universiteit, HEMA, Rutgers, Bredenoord Energie, Van Omme & De Groot bouwers, LEAF Holland BV, Deka supermarkten, Gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel, Young Works, Scouting Nederland, Stichting OPOCK, Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Amsterdam, Havenpolitie Rotterdam, Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam, Agio Sigaren en de Koninklijke Auris Groep.

Ook benieuwd naar uw eigen spel op maat? Mail dan naar The Game Master of bel naar 0180-756193.

Alle aangeboden prijzen zijn exclusief BTW en inclusief verzendkosten, op basis van een standaarduitvoering van een kaartspel of een bordspel. Prijswijzigingen voorbehouden.

Hierboven vind u drie foto-impressies van het mooie strategiespel Cuba, een strategisch bordspel waarin de spelers hun eigen plantages hebben waarop ze suiker, tabak en citrusvruchten op kunnen verbouwen. Heb je voldoende middelen dan kun je naar de markt om geld te verdienen, gebouwen oprichten om je productie te verhogen of het geld inzetten voor extra invloed in het parlement van Cuba. Eerder geleverd voor een handel in argrarische producten.