logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook


Ondernemersspel op maat

Ondernemersspel Kassa!
Speciaal voor de filiaalmanagers van HEMA heeft The Game Master het spel op maat Kassa ontwikkeld ter verhoging van het ondernemerschap. Het doel van dit ondernemersspel is om ondernemerschap verder te ontwikkelen. Het spel wordt ingezet als instrument bij management-trainingen. Ook leren de spelers met behulp van dit spel op maat meer over retailmarketing. De training leidt tot meer omzet door het verhogen van het bonbedrag. Dit spel stimuleert het inzetten van inventieve promotie-acties, het verhogen van conversie en het afstemmen van het productbeleid op de doelgroep. Dé manier om in korte tijd spelenderwijs te ervaren wat het betekent om je eigen filiaal te runnen. Ook voor de Rutgers WPF heeft The Game Master educatieve spellen ontwikkeld.

OndernemersspelWat kost een eigen spel op maat?
Wilt u ook een eigen spel op maat en wilt weten wat dat kost? Kijk dan naar onze prijslijst voor spellen op maat . The Game Master is heel transparant over de kosten van een spel op maat. U betaalt niets extra's en kunt zelf bepalen wat voor een type spel op maat u precies wilt hebben. Ook kan onze speladviseur u kosteloos bezoeken voor een advies mocht u dat wensen.


Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Wist u al dat een spel op maat helemaal niet duur hoeft te zijn? Het is zelfs goedkoper dan een spel in de winkel, omdat wij besparen op de distributiekosten, onze overhead beperkt is en u daar uw voordeel mee doet.
Onze ruim 10 jaar ervaring met kwaliteitsspellen helpt natuurlijk ook. Bovendien kunt u helemaal zelf bepalen wat voor een soort spel u wilt hebben. Als u een origineel eigen spel op maat wilt hebben, dan ontwerpen en produceren wij dat voor u. Ook als u graag een soort Triviant spel, kwartetspel, memospel of ganzenbord wilt dan kan dat. Zelfs een spel dat vergelijkbaar is met spellen als Monopoly of de Kolonisten van Catan kunnen wij voor u op maat maken.

Onze producten/diensten
- Bordspel op maat
- Kaartspel op maat
- Simulatiespel
- Spel bedrukken
- Speladvies

Hoe werkt het?
Heel simpel. U geeft aan wat u precies wilt? Voor welk doel u het spel op maat wilt inzetten. Dat kan voor trainingen, educatie, communicatie, maar ook natuurlijk als een kerstgeschenk of jubileumspel. Ook als u al een spel heeft ontworpen kunnen wij u professioneel advies geven voor elke fase van ontwikkeling t/m productie van het spel.
U kunt ons een e-mail sturen waarin u aangeeft wat u graag zou willen, maar u kunt ook gericht een opdracht geven. In onze prijslijst vind u precies hoeveel een spel op maat kost.

Unieke formule

The Game Master is een uniek bedrijf met een unieke formule. Door de eigen ontwerpafdeling worden originele spellen bedacht en ontwikkeld. Vrij uniek in Nederland is onze aanpak. Samen met u, als opdrachtgever, bespreken we eerst wat het doel van het spel moet zijn. Wat wilt u communiceren, overbrengen, delen of trainen? Of wilt u graag een kerstspel of een jubileumspel voor uw medewerkers dat precies vertelt wat uw organisatie uniek maakt? Wij hebben dit voor een aantal bekende organisaties gedaan en doen dit graag ook voor u.

Benieuwd naar uw eigen spel op maat? Mail dan naar The Game Master
Hieronder impressies van het logistieke familie bordspel Rotterdam.